Tietoturvaraportit

Kaspersky-sovellus voi luoda tietoturvaraportteja, jotka sisältävät lyhyen yhteenvedon tarkistuksen tilastotiedoista sekä sovelluksen havaitsemista tietoturvaongelmista. Jos tietoturvaraportin luominen on käytössä, sovellus ilmoittaa sinulle, että uusi tietoturvaraportti on luettavissa. Jos valitset tietoturvaraportin lukemisen, sovellus avaa uuden ikkunan, jossa on tietoja tietokoneesi tietoturvan tilasta.

Avaa tietoturvaraportti

Voit valita tietoturvaraportista, haluatko tarkastella tietoja edellisten kahden viikon vai koko sovelluksen asentamisen jälkeiseltä ajalta.

Raportin aikavälin muuttaminen

Jos et halua lukea tietoturvaraportteja, voit poistaa niitä koskevat ilmoitukset käytöstä.

Poista käytöstä/ota käyttöön tietoturvaraporttien ilmoitukset